Paarden gezonder laten eten

Paarden gezonder te laten eten. In de maatschappij is een enorme verdeeldheid. Het is links of het is rechts, goed of fout, zwart of wit, een weg in het midden lijkt niet meer te bestaan. Ook in de paardenhouderij zien we dit gebeuren, maar zouden we het ook niet anders kunnen zien. Laten we ervan uitgaan dat een ieder een ding gemeen heeft, iedereen wil dat het paard zich goed voelt! Of je nu een keer per week in het bos rijdt, grondwerk met je paard doet, actief bent in de landelijke sport of zelfs in de topsport. We willen uiteindelijk allemaal hetzelfde, het grote probleem ontstaat dat ieder voor zijn/haar paard denkt en daarbij denkt dat hij/zij het optimale doet en dat iedereen het zo moet doen. Kunnen we dit niet beter loslaten, elke situatie is anders en iedereen zal het beste doen wat in zijn/haar mogelijkheden ligt. Of dit nu gaat om kennis of empathie, een ieder moet de mogelijkheid hebben zich te ontwikkelen en daarbij fouten te maken. Wij als Florian zouden deze verdeeldheid graag verminderen en willen ervoor zorgen dat we samen gaan denken en een oordeel loze discussie creëren. Het enige waar wij in deze discussie een mooie rol van betekenis kunnen hebben is het stukje voeding in het totale welzijnsplaatje.

Wij willen graag dat de paarden “groente en fruit” eten in plaats van al dat overheerlijke fastfood. Groente en fruit is in onze ogen, variatie op het gebied van vezels en ruwe celstof, dit creëren wij met ons gemixte ruwvoer. De ideale basis voor ieder rantsoen, lekker gezond!

Dus of je nu graag met je paard bent en grondwerk doet, je bent actie in de topsport of alles wat daar tussenin zit, Florian gemixte ruwvoeders zorgen ervoor dat uw paard gezonder gaat eten!