Manier van voeren

Manier van voeren

De missie van ons bedrijf is paarden weer laten floreren. Wij willen hierbij het gezonde alternatief zijn binnen de paardenvoeders. Ons doel is om de spijsvertering van het paard te stimuleren zodat deze optimaal functioneert. Onze visie is dat het ruwvoer de ideale basis vormt van het rantsoen voor het paard. De gemixte ruwvoeders bieden hier de ideale basis en consistentie voor het paard. In de piramide is te zien hoe de verdeling tussen het ruwvoer en het krachtvoer is gemaakt, welke goed past bij het verteringsstelsel van het paard. De gemixte ruwvoeders zijn een aanvulling op het standaard ruwvoer. Bovenin de piramide staat krachtvoer (mineralenbrok of muesli), wat een kleine aanvulling vormt op het totale rantsoen, mocht het paard dit nodig hebben.

Het ruwvoer van het paard bestaat binnen onze manier van voeren uit hooi en gemixt ruwvoer. Hooi past het beste bij het verteringsstelsel van het paard. Het gemixte ruwvoer is zo samengesteld dat het paard nauwelijks of geen krachtvoer meer behoeft. Het paard eet langer en gezonder. Lees hier welke drie varianten wij aanbieden.

Bovenin de piramide staat het krachtvoer. Dit vormt een klein aandeel in het rantsoen omdat paard de meeste voedingsstoffen binnenkrijgt door het hooi in combinatie met het gemixte ruwvoer. Een kleine aanvulling van mineralen of muesli is optioneel. Lees hier meer over deze aanvullende producten.

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.