Onze producten

Ruwvoer

Zorgen of u wel het juiste ruwvoer heeft voor uw paard? Onze gemixte ruwvoeders zijn een ideale basis van uw rantsoen, zo bouwt u een stabiele factor in uw rantsoen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken en kunt genieten van uw paard.

Basic Pure

De ideale basis van het rantsoen, bevat verschillende vezel- en ruwe celstofbronnen. Het stimuleert de spijsvertering en is daarmee een gezonde maaltijd voor ieder paard!

Basic Growth

Uitermate geschikt voor paarden met een hogere eiwitbehoefte. Hiermee wordt voorzien vanuit het ruwvoer, wat zorgt voor een gezonde groei en optimale vertering.

Total Plus

Geschikt voor paarden die goed functioneren op alleen ruwvoer. Naast de verschillende vezel- en ruwe celstofbronnen zorgen de toegevoegde vitaminen en mineralen dat dit unieke product als volledig voer gebruikt kan worden.

Vitaminen-mineralen korrel

Haalt je paard voldoende energie uit een gemixt ruwvoer in combinatie met hooi, dan is een krachtvoer bijvoeren niet nodig. Om dan zeker te zijn dat je toch voldoende vitaminen, mineralen en spoorelementen voert volstaat enkel de ViMi-Plus.

Vi-Mi Plus

Deze sterk geconcentreerde korrel is perfect geschikt voor paarden die voldoende energie uit de Florian Basic ruwvoeders halen. Het zorgt voor voldoende vitaminen, mineralen en spoorelementen in het rantsoen.

Krachtvoer

Als je paard toch te weinig energie haalt uit het ruwvoer kan er aangevuld worden met een krachtvoer. Er kan dan een keuze gemaakt worden op basis van de soort energie die nodig is.

Energizer

Een hoogwaardig samengestelde muesli voor paarden die wat ‘scherper’ mogen zijn. Het is zeer geschikt voor paarden die wat flegmatiek zijn en net wat vlugger mogen worden.

Power Fit

Een muesli die geschikt is voor opfok, jonge sportpaarden en paarden die extra spieropbouw nodig hebben. Ook geschikt voor oudere paarden met een hogere eiwitbehoefte.

First Care

Een unieke muesli die een positief effect heeft op de darmwerking. Dankzij de zemelen wordt de ruwe celstof vertering extra gestimuleerd. Het is een ideaal basiskrachtvoer naast onze ruwvoeders.

Slow Impact

Een muesli ontwikkeld voor paarden die dikker mogen zijn, maar daarbij niet vlugger hoeven te worden. Het geeft ze een energie, die controleerbaar is.

Starterspakketten

Wil jij graag Florian Horsefood voeren, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Dan is het starterspakket iets voor jou!

Ons starterspakket is goed voor ongeveer 2 weken voeren. Het bestaat uit 3 pakken gemixt ruwvoer en 1 zak First Care. Door het voeren van de First Care help je de spijsvertering van je paard, waardoor de rantsoenwijziging nog beter wordt verteerd.

Perfecte voedingspakket voor jouw paard

Daarnaast helpen wij je om te starten met het pakket dat perfect geschikt is voor jouw paard. Daarom bieden wij de keuze uit twee verschillende starterspakketten: Basic Pure of Basic Growth. Ziet je paard er goed uit en heeft het al voldoende spieropbouw? Dan is Basic Pure het juiste pakket voor jouw paard. Heeft je paard een verhoogde eiwitbehoefte en mag het wat dikker worden? Dan adviseren wij het Basic Growth starterspakket. Hierdoor geef je jouw paard de voedingsstoffen die het nodig heeft.