Pension concept

Pension Concept

Wij van Florian begrijpen dat het als pensionhouder lastig kan zijn om aan specifieke voerwensen van de pensionklant tegemoet te komen. Pensionklanten zijn ooit om goede redenen begonnen aan supplementen en geven hier soms veel geld aan uit. Hierdoor heeft elk paard zijn eigen ingewikkelde voerschema. Dit maakt dat het voeren van de paarden voor jou als pensionhouder vaak erg lang duurt en foutgevoelig is. Florian heeft daarom voor jou als pensionhouder een passende oplossing. Met het Florian pakket nemen wij deze problemen voor jou weg doordat wij taken van het voermanagement op ons nemen. Lees hier wat wij voor je kunnen betekenen.

Het Florian pakket bevat alles wat je nodig hebt om het voermanagement binnen je pensionstalling optimaal te laten verlopen. Wij leveren als core product topkwaliteit voer, gemixt ruwvoer en een muesli of de Vi-mi plus voor elk paard. Hierbij wordt per paard een voeremmer geleverd. Om van het voeren geen dagtaak te maken bieden wij de Florian voerkar, op deze manier kun je eenvoudig en efficiënt voeren.

Wij bieden daarnaast alle informatie en uitstekende service die jij en je klanten nodig hebben. Eens in het jaar organiseren wij een Florian kennis café avond voor de klanten. Voor iedere klant is er twee keer in het jaar een moment voor persoonlijk voeradvies op maat van een van onze voedingsexperts. Voor alle eventuele voeding gerelateerde vragen zijn onze experts telefonisch bereikbaar, zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken en tevreden klanten heeft. Met het Florian pakket bied jij je klanten een extra dienst. Door middel van ons keurmerk laat je zien dat de paarden op uw pensionstalling lekker gezonde voeding krijgen en daarmee het welzijn van de paarden bij u in een hoog vaandel staat.

Neem voor vragen contact op met een van onze medewerkers.

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.