Voor hippische ondernemers

| Voor hippische ondernemers

Ben jij instructeur, fysiotherapeut, zadelmaker, hoefsmid of heb je een ander hippisch beroep? Deel jij onze visie en ben jij fan van onze producten? Dan werken wij graag met jou samen. 

Als hippische ondernemer verwachten klanten van jou expertise op het gebied van gezondheid en welzijn van het paard. Florian ondersteunt jou hier in:

Ondersteuning op maat
Elke combinatie tussen paard en ruiter is uniek en elke ruiter heeft een andere ambitie. Of deze ambitie het bedrijven van topsport is of een dagelijkse tocht over de hei. Voeren doe je met een plan. Heb jij een klant die op zoek is naar een concreet voerplan, heb je hulp nodig bij het geven van voeradvies? Wij staan elke dag voor je klaar!

Opleiding & kenniscafé 

Een gezond paard begint van binnen, een optimale darmflora helpt namelijk direct mee aan de gezondheid en weerstand van het paard. Om te weten hoe je een paard voert moet je weten hoe het verteringssysteem van het paard werkt. Wij delen graag onze kennis en leren jou alle ins en outs op het gebied van voeding, paard en welzijn. 

Een keer per jaar organiseren wij een speciaal kenniscafé voor ondernemers in de paardensector. Kennis maken met elkaar en kennis delen is hierbij het uitgangspunt.

Nieuwsbrief
Wij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van paardenvoeding. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en studies op het gebied van voeding. 

Partnerschap
Wij houden van open kaart spelen en zien jou als onze partner. Meld je aan voor ons affiliatie programma en ontvang een financiële vergoeding. Word je ook afhaalpunt voor andere stallen in de buurt? Dan faciliteren wij daarin. 

Keurmerk
Ontvang het Florian Horsefood keurmerk, als specialist. Vraag ons naar meer informatie.

 

Ben jij enthousiast geworden? Schrijf je nu in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Inschrijven voor hippische ondernemers

Naam contactpersoon(Vereist)
Beroep(Vereist)

Adres(Vereist)

 

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.