Downloads

| Downloads

Hay! Super leuk dat jij ook onderdeel wil zijn van het Florian Team. Op de download pagina kan jij als bedrijf makkelijk en snel alle informatie vinden over het assortiment. Op deze pagina staan ook onze acties met de daarbij behorende content. Staat er iets niet bij? Stuur een mailtje naar [email protected] dan help ik je graag!

| Logo's en acties

Logo's

Acties

| Ruwvoer mixen

Anders dan bij een mens maakt een paard de hele dag maagzuur aan én een paard maakt alleen speeksel aan tijdens het kauwen. Speeksel zorgt er voor dat het maagzuur geneutraliseerd wordt. Het is dan ook niet voor niets dat paarden in de natuur gemiddeld zestien uur per dag grazen.

Het paard haalt het grootste deel van zijn energie uit de vertering van vezels in de dikke darm. De vertering van een paard is dan ook complexer dan bij een mens.

In de natuur zijn paarden constant op zoek naar verschillende soorten gras en vezels. Deze variatie aan vezels heeft een bewezen positief effect op de darmflora. Je goed voelen begint van binnen.

Algemene foto's

Basic Pure

Growth

Total Plus

| Muesli & Oerbrok

Afhankelijk van de prestatie die jij van jouw paard verwacht kan het rantsoen van hooi en ruwvoermixen aangevuld worden. Florian heeft hiervoor innovatieve krachtvoeders en balancers ontwikkeld.

Power Fit Muesli

First Care Muesli

Slow Impact Muesli

Easy Impact Oerbrok

Next Gen Oerbrok

High Impact Oerbrok

| Balancer en Detox

Afhankelijk van de prestatie die jij van jouw paard verwacht kan het rantsoen van hooi en ruwvoermixen aangevuld worden. Florian heeft hiervoor innovatieve krachtvoeders en balancers ontwikkeld.

De VIMI-PLUS Balancer is een met vitaminen, mineralen en spoorelementen in een hoge dosering. Het voeren van een kleine hoeveelheid per dag is dan ook voldoende.

  • Sterk geconcentreerde korrel
  • Kleine hoeveelheid is voldoende
  • Bevat vitaminen, mineralen en spoorelementen in een hoge dosering

ViMi plus Balancer

Golden Herbs

| Supplementen

Is jouw paard een echte topsporter die wat scherper mag zijn en moet uitblinken in conditie in kracht? Of neem jij je paard graag mee naar buiten maar is hij daar net te stressvol voor? Voeding speelt in alle situaties een belangrijke rol en voor elk paard is er een uniek en persoonlijk plan.

Met onze Florian supplementen uit de Finest Enrichment lijn kun je het rantsoen van jouw paard perfect fine-tunen. Onze supplementen worden met de grootste zorg samengesteld van natuurlijke producten. Het is dan ook een natuurlijk steuntje in de rug!

Muscle Power

Digest Comfort

Reflorish

| Overige producten

De Haybreaker is een lekker en gezond tussendoortje voor je paard. Door het lage suiker- en zetmeelgehalte is de Haybreaker zeer geschikt als dagelijkse beloning. Doordat er een vleugje mint is toegevoegd, zal je paard er dol op zijn!

 

Je kent hem vast wel, de bekende Florian emmer! Super handig in zijn eenvoud. Elke uitgebalanceerde maaltijd met ruwvoermixen, muesli, oerbrokken en supplementen is voor te bereiden in deze emmer. Daarna kan deze geserveerd worden.

 

 

| Datasheet

HayBreaker

Emmers

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.