Webshop

Zoek jouw product


Producten filteren

Sorteren op


florian-horsefood-gemixt-ruwvoer

| Ruwvoer mixen

Anders dan bij een mens maakt een paard de hele dag maagzuur aan én een paard maakt alleen speeksel aan tijdens het kauwen. Speeksel zorgt er voor dat het maagzuur geneutraliseerd wordt. Het is dan ook niet voor niets dat paarden in de natuur gemiddeld zestien uur per dag grazen.

Het paard haalt het grootste deel van zijn energie uit de vertering van vezels in de dikke darm. De vertering van een paard is dan ook complexer dan bij een mens.

In de natuur zijn paarden constant op zoek naar verschillende soorten gras en vezels. Deze variatie aan vezels heeft een bewezen positief effect op de darmflora. Je goed voelen begint van binnen. Daarom vormen de Florian ruwvoermixen een perfecte aanvulling op goed hooi én een gezonde basis van ieder rantsoen.

florian-horsefood-balancer

| Balancers & Detox

Afhankelijk van de behoefte van jouw paard kan het rantsoen van hooi en ruwvoermixen aangevuld worden. Florian heeft hiervoor innovatieve krachtvoeders, maar ook een mooie balancer ontwikkeld.

De ViMi-Plus Balancer is een kleine korrel met vitaminen, mineralen en spoorelementen in een hoge dosering. Het voeren van een kleine hoeveelheid per dag is dan ook voldoende. Wanneer je de balancer voert, ben je er zeker van dat je paard zijn dagelijkse vitaminen en mineralen binnen krijgt.

  • Sterk geconcentreerde korrel
  • Kleine hoeveelheid is voldoende
  • Bevat vitaminen, mineralen en spoorelementen in een hoge dosering

| Muesli & Oerbrok

Afhankelijk van de prestatie die jij van jouw paard verwacht en de hoeveelheid energie die je paard van nature heeft kan het rantsoen aangevuld worden met krachtvoer. Florian heeft hiervoor innovatieve muesli’s en oerbrokken ontwikkeld. Er is voor ieder type paard een passende muesli of oerbrok samengesteld.

| Sample Zakjes

Testen!

Wil jij een product testen, ruiken, voelen.. of gewoon kijken of jouw paard het wel lekker vindt? Dan is een sample zakje ideaal!

Combinatiekorting

Drie verschillende sample zakjes kosten samen € 3,99. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje.

florian-horsefood-supplementen

| Supplementen

Is jouw paard een echte topsporter die wat scherper mag zijn en moet uitblinken in conditie in kracht? Of neem jij je paard graag mee naar buiten, maar is hij daar net te stressvol voor? Voeding speelt in alle situaties een belangrijke rol en voor elk paard is er een uniek en persoonlijk plan.

Met onze Florian supplementen uit de Finest Enrichment lijn kun je het rantsoen van jouw paard perfect fine-tunen. Onze supplementen worden met de grootste zorg samengesteld met natuurlijke producten. Het is dan ook een natuurlijk steuntje in de rug!

florian-horsefood-haybreaker

| Haybreaker

De Haybreaker is een lekker en gezond tussendoortje voor je paard. Door het lage suiker- en zetmeelgehalte is de Haybreaker zeer geschikt als dagelijkse beloning. Doordat er een vleugje mint is toegevoegd, zal je paard er dol op zijn!

Have a Happy, Healthy Haybreak!

 

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.