Webshop

florian-horsefood-gemixt-ruwvoer

| Ruwvoer mixen

Anders dan bij een mens maakt een paard de hele dag maagzuur aan én een paard maakt alleen speeksel aan tijdens het kauwen. Speeksel zorgt er voor dat het maagzuur geneutraliseerd wordt. Het is dan ook niet voor niets dat paarden in de natuur gemiddeld zestien uur per dag grazen.

Het paard haalt het grootste deel van zijn energie uit de vertering van vezels in de dikke darm. De vertering van een paard is dan ook complexer dan bij een mens.

In de natuur zijn paarden constant op zoek naar verschillende soorten gras en vezels. Deze variatie aan vezels heeft een bewezen positief effect op de darmflora. Je goed voelen begint van binnen.

florian-horsefood-balancer

| Balancers & Detox

Afhankelijk van de prestatie die jij van jouw paard verwacht kan het rantsoen van hooi en ruwvoermixen aangevuld worden. Florian heeft hiervoor innovatieve krachtvoeders en balancers ontwikkeld.

De VIMI-PLUS Balancer is een met vitaminen, mineralen en spoorelementen in een hoge dosering. Het voeren van een kleine hoeveelheid per dag is dan ook voldoende.

  • Sterk geconcentreerde korrel
  • Kleine hoeveelheid is voldoende
  • Bevat vitaminen, mineralen en spoorelementen in een hoge dosering

| Muesli & Oerbrok

Afhankelijk van de prestatie die jij van jouw paard verwacht kan het rantsoen van hooi en ruwvoermixen aangevuld worden. Florian heeft hiervoor innovatieve krachtvoeders en balancers ontwikkeld.

florian-horsefood-starterspakket

| Proefpakketten

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten? In de proefpakketten hebben wij een basisrantsoen samengesteld waarmee je ons voer perfect kunt testen. Met een starterspakket heb je voldoende ruwvoer en muesli voor 3 tot 4 weken.

Het perfecte proefpakket voor jouw paard

Met de proefpakketten is het mogelijk om om onze voeding uit te proberen. Er zijn op dit moment twee verschillende pakketten: Basic Pure en de Basic Growth. Ziet je paard er goed uit en heeft hij voldoende spieropbouw? Dan is Basic Pure het juiste pakket voor jouw paard. Heeft je paard een verhoogde eiwitbehoefte en mag hij wat dikker worden? Dan adviseren wij het Basic Growth proefpakket.

florian-horsefood-supplementen

| Supplementen

Is jouw paard een echte topsporter die wat scherper mag zijn en moet uitblinken in conditie in kracht? Of neem jij je paard graag mee naar buiten maar is hij daar net te stressvol voor? Voeding speelt in alle situaties een belangrijke rol en voor elk paard is er een uniek en persoonlijk plan.

Met onze Florian supplementen uit de Finest Enrichment lijn kun je het rantsoen van jouw paard perfect fine-tunen. Onze supplementen worden met de grootste zorg samengesteld van natuurlijke producten. Het is dan ook een natuurlijk steuntje in de rug!

florian-horsefood-haybreaker

| Haybreaker

De Haybreaker is een lekker en gezond tussendoortje voor je paard. Door het lage suiker- en zetmeelgehalte is de Haybreaker zeer geschikt als dagelijkse beloning. Doordat er een vleugje mint is toegevoegd, zal je paard er dol op zijn!

Have a Happy, Healthy Haybreak!

 

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.