Sponsoring

Sponsoring

Wij ondersteunen graag kleine en grote, nationale en internationale events in de paardensport. Organiseren jullie een evenement en zijn jullie op zoek naar sponsoren? Misschien kunnen wij helpen!

Florian Horsefood: Sponsoring

Hay! Super leuk dat je aan ons denkt voor de sponsoring van jouw event. Doordat we op het moment veel sponsoraanvragen ontvangen willen we je vragen om het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Let op: wij kunnen alleen sponsoraanvragen in behandeling nemen die minimaal 4 weken voor aanvang van het evenement zijn aangevraagd. Nadat je aanvraag is verstuurd, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Er wordt iedere maand gewerkt met een loting, dus bij het versturen van jouw aanvraag ben je nog niet zeker van een sponsoring. Is jouw aanvraag ingeloot? Dan ontvang je van ons een mail met verdere informatie. Vervolgens kan het sponsorpakket worden opgehaald.

Lukt het niet om het aanvraagformulier hieronder in te vullen of wil meer informatie? Stuur dan een e-mail met alle informatie over het evenement naar [email protected]

Tot snel!