Road to Paris

| The Road to Paris - Rixt van der Horst

Op dit moment behoort Rixt van der Horst tot de wereldtop met in totaal vijf wereldtitels, drie Europese titels en vijf Paralympische medailles. Met Eisma's Akuna Matata is de Route de Paris ingezet richting de Spelen van 2024! Als trotse sponsor volgen wij dit avontuur natuurlijk op de voet en tellen we samen af:
175Days
15Hours
25Mins
41Secs
rixt-van-der-horst

Waarom Rixt kiest voor Florian

Sinds begin 2022 mag ik trotse ambassadeur zijn voor Florian Horsefood.

Oprichter Steven vertelde mij over hun vernieuwende en unieke voerconcept waarin zijn willen bijdragen aan de verbetering van het paardenwelzijn. Dit staat ook bij mij hoog in het vaandel en ik was meteen nieuwsgierig. wat mij aanspreekt is dat alles gericht is op natuurlijke producten en een gezond verteringsstelsel.

Het begint met een goede basis, aangevuld met producten naar behoefte per paard. Zo blijven mijn paarden in topconditie!

Favoriet van Rixt

First Care Muesli
De First Care muesli is één van mijn favoriete producten van Florian. Het ruikt heerlijk en is zeer smakelijk voor de paarden. Ook vind ik het super handig dat de First Care zowel droog als nat (als slobber) gevoerd kan worden, wat het makkelijk maakt om er bijv. supplementen doorheen te mengen na een training. Verder bevat deze muesli een laag suiker- en zetmeelgehalte, wat zorgt voor een gezonde darmflora en verminderd risico op bijv. koliek.
rixt-en-akuna

Favoriet van Rixt

Florian Golden Herbs
De Florian Golden Herbs kruidenmix is mijn favoriet als het gaat om het voor- en najaar. Het product ondersteunt de reinigende werking van de nieren en de lever, wat het een perfecte detox kuur maakt. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en het zorgt voor een frisse start én afsluiting van mijn intensieve wedstrijdseizoen. Ook gebruik ik deze mix wanneer er bijv. een verandering plaats heeft gevonden van omgeving van een paard. Dit geeft ze een extra steuntje in de rug. 

Eisma's Akuna Matata

Rixt van der Horst: Opgeladen richting Parijs 2024 met Eisma’s Akuna Matata

Akuna is het nieuwe wedstrijdpaard van Rixt en wij gaan deze mooie combinatie de komende twee jaar ondersteunen met een Florian rantsoen. Op naar een mooie reis samen met als doel Parijs 2024! 🙌🏻

Lees hier meer

florian-horsefood-ambassadeur-rixt-van-der-horst

Liefde voor Paarden

Feline de Jonge (#Felinehoi) interviewt Rixt voor het programma Liefde voor Paarden op SBS6

Voedingcheck

De bevindingen van Veterinair Specialist Hilde Vrancken over Eisma’s Akuna Matata

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.