Road to Paris

| The Road to Paris - Rixt van der Horst

Op dit moment behoort Rixt van der Horst tot de wereldtop met in totaal vijf wereldtitels, drie Europese titels en vijf Paralympische medailles. Met Eisma's Akuna Matata is de Route de Paris ingezet richting de Spelen van 2024! Als trotse sponsor volgen wij dit avontuur natuurlijk op de voet en tellen we samen af:
574Days
16Hours
36Mins
13Secs

Mei 2022 | NK DRESSUUR

Mooie dagen in Ermelo tijdens het NK Dressuur! 

Rixt: “De eerste dag gaf Akuna een heel fijn gevoel tijdens het losrijden, maar was het nog even zoeken naar de goede flow in de proef en slopen er teveel foutjes in (71,8%). Tijdens de kür konden we weer wat meer van ons laten zien en werden we 3e (76%), met uiteindelijk overall een 6e plaats.”

“Ontzettend trots op Akuna die elke wedstrijd weer meer bijleert en zo goed haar best voor ons doet! Nu vooral veel kilometers maken, elkaar beter leren kennen en samen groeien als combinatie.”

Mei 2022 | Debuut DPEDI Waregem

Rixt: Trots op Eisma’s Akuna Matata die tijdens haar debuut op CPEDI Waregem driemaal een eerste plaats verdiende.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Het was best spannend, omdat we nog maar zo kort een combinatie zijn en we elkaar nog niet heel goed kennen. Maar Akuna deed super haar best en met deze ervaring op zak kunnen we weer verder trainen richting het NK Dressuur”

April 2022 | Eisma's Akuna Matata

Rixt van der Horst: Opgeladen richting Parijs 2024 met Eisma’s Akuna Matata

Akuna is het nieuwe wedstrijdpaard van Rixt en wij gaan deze mooie combinatie de komende twee jaar ondersteunen met een Florian rantsoen. Op naar een mooie reis samen met hopelijk als doel Parijs 2024! 🙌🏻

Leest hier het hele bericht

April 2022 | Eisma's Akuna Matata

Feline de Jonge (#Felinehoi) interviewt Rixt voor het programma Liefde voor Paarden op SBS6

April 2022 | Voedingcheck

De bevindingen van Veterinair Specialist Hilde Vrancken over Eisma’s Akuna Matata

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.