Voor pensionstallen

florian-info-app-pensionstallen

| Voor pensionstallen

Ben jij eigenaar of beheerder van een pensionstal? Deel jij onze visie en ben jij fan van onze producten? Dan werken wij graag met jou samen. 

Als pensionstalhouder verwachten klanten van jou expertise op het gebied van gezondheid en welzijn van het paard. Florian ondersteunt jou hier in:

Ondersteuning op maat

Elke combinatie tussen paard en ruiter is uniek en elke ruiter heeft een andere ambitie. Of deze ambitie het bedrijven van topsport is of een dagelijkse tocht over de hei. Voeren doe je met een plan. Heb jij een klant die op zoek is naar een concreet voerplan, heb je hulp nodig bij het geven van voeradvies? Wij staan elke dag voor je klaar!

Opleiding & kenniscafé

Een gezond paard begint van binnen, een optimale darmflora helpt namelijk direct mee aan de gezondheid en weerstand van het paard. Om te weten hoe je een paard voert moet je weten hoe het verteringssysteem van het paard werkt. Wij delen graag onze kennis en leren jou alle ins en outs op het gebied van voeding, paard en welzijn. 

Een keer per jaar organiseren wij een speciaal kenniscafé voor ondernemers in de paardensector. Kennis maken met elkaar en kennis delen is hierbij het uitgangspunt.

Partnerschap
Wij houden van open kaart spelen en zien jou als onze partner. Meld je aan voor ons affiliatie programma en ontvang een financiële vergoeding. Word je ook afhaalpunt voor andere stallen in de buurt? Dan faciliteren wij daarin. 

Florian shop of pick-up point

Pensionstallen kunnen zich aanmelden als shop of pick-up point. Wij graag met jou als pensionstalhouder om de tafel waarbij we kijken naar de mogelijkheden. 

Nieuwsbrief 
Wij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van paardenvoeding. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en studies op het gebied van voeding. 

Keurmerk
Ontvang het Florian Horsefood keurmerk, als specialist. Vraag ons naar meer informatie.

Ondersteuning op maat
Heb jij een klant met speciale wensen, of heb je hulp nodig bij het geven van voeradvies? Wij staan elke dag voor je klaar!

Nieuwsbrief 
Wij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van paardenvoeding. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding via onze nieuwsbrief.

 

Ben jij enthousiast geworden? Schrijf je nu in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Inschrijven voor pensionstalhouders

Naam(Vereist)
Adres
Voer een nummer in van 1 tot 300.

 

 

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.