FAQ

Waar heb je vragen over?

Verzending en ontvangst

Wanneer wordt mijn product verzonden?

Na jouw bestelling wordt je product binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling, wordt je product verzonden via PostNL of als palletverzending via onze transporteur. 

Moet ik thuis zijn om product in ontvangst te nemen?

Dat hoeft niet per se. Geef bij je bestelling aan waar we de bestelling mogen neerzetten. Dat kun je doen in het notitie-vakje bij het afrekenen.

Kwaliteit en klachten

Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Wat vervelend dat iets is misgegaan! We helpen je graag verder. Je kunt je klacht hier melden of neem even contact met ons op via whatsapp of e-mail. Vemeld in je mail het factuurnummer en/of THT-datum van het product waar je klacht over gaat. Ben zo volledig mogelijk, hoe meer informatie we hebben des te sneller kunnen we je helpen.

Ik heb stenen of afval gevonden in mijn ruwvoermix. Hoe kan dat?

In het verleden hebben we problemen gehad met stenen en ander afval in onze ruwvoermixen. Onze ruwvoermixen zijn een natuurproduct en daarom kan het voorkomen dat stenen en andere voorwerpen vanaf het land in onze mixen terecht kwamen.

Om dit te verhelpen hebben we, in ons productieproces, een extra stap toegevoegd. Via een speciale ‘stenenvanger’ worden praktisch alle stenen en andere voorwerpen weggevangen. Een bijkomend voordeel is dat deze stenenvanger stof wegvangt, waardoor onze producten nu nog minder stof bevatten.

Voeren en rantsoensamenstelling

Hoeveel Florian Ruwvoermix mag ik aan mijn paard geven?

De hoeveelheid ruwvoermix die je aan je paard verstrekt is sterk afhankelijk van een aantal factoren, zoals ras, geslacht, leeftijd en trainingsstatus van je paard. Doorgaans adviseren we tenminste 1 kg ruwvoermix per dag te geven.

Als je vragen hebt over het voeren van jouw paard, neem even contact op via Whataspp of via de mail. Dan helpen we je graag verder.

Hoe stel ik een optimaal rantsoen samen voor mijn paard?

Bij Florian geloven we in de kracht van ruwvoer. De eerste stap in elk rantsoen is dan ook goede kwaliteit ruwvoer. Afhankelijk van je situatie is dat voordroog of hooi.

Met onze ruwvoermixen optimaliseren we de ruwvoergift voor jouw paard. Het type ruwvoer dat past bij jouw paard is afhankelijk van een aantal factoren, zoals ras, leeftijd, geslacht, trainingsstatus en sportconditie.

Als je ruwvoergift geoptimaliseerd is, kunnen we kijken naar verdere energiebehoefte en/of problemen waar je tegenaan loopt. En daar een passende vitamine/mineralen balancer, muesli, oerbrok en/of supplement bij adviseren.

Voor een goed persoonlijk advies, mag je altijd contact met ons opnemen via whatsapp of e-mail. Onze specialisten helpen je dan graag aan goed uitgebalanceerd rantsoen voor jouw paard.

Retourneren

Kan ik producten retourneren?

Ongeopende producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Neem contact met ons op over de verdere afhandeling.

Mijn product is beschadigd afgeleverd. Wat nu?

Dat is altijd vervelend en natuurlijk niet de bedoeling. Vul hier het klachtenformulier in, dan hebben we alle informatie op een rij en dan nemen we zo spoeidig mogelijk contact met je op over de verdere afhandeling.

Neem contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.