Florian Fans

Onze fans vertellen jullie graag meer over de ervaring met onze producten.

Florian Fans

florian-horsefood-ambassadeur-rixt-van-der-horst
Rixt van der Horst - Paralympisch Amazone

“Sinds begin 2022 mag ik trotse ambassadeur zijn voor Florian Horsefood. Oprichter Steven vertelde mij over hun vernieuwende en unieke voerconcept waarin zijn willen bijdragen aan de verbetering van het paardenwelzijn. Dit staat ook bij mij hoog in het vaandel en ik was meteen nieuwsgierig. wat mij aanspreekt is dat alles gericht is op natuurlijke producten en een gezond verteringsstelsel. Het begint met een goede basis, aangevuld met producten naar behoefte per paard. Zo blijven mijn paarden in topconditie!”

Julie Koninkx - eigenaar JK stables&trading

“Ik ben met Florian Horsefood in contact gekomen toen ik op zoek was naar een voer dat al mijn paarden gezonder maakt en in de juiste conditie brengt . Ik run een professionele dressuurstal met vooral jonge paarden die ik opleid , maar ook oudere paarden op internationaal niveau en een fokmerrie. Met Florian Horsefood zien al de paarden er uitstekend uit en kan ik rekenen op een fijne begeleiding”

Carlijn Vaessen

“Ik ben Florian begonnen met voeren omdat ik moeilijk de juiste afstemming qua voer voor mijn verschillende paarden kon krijgen. Mijn ene paard werd snel te dik en de andere juist te dun. Op basis van een uitgebreid advies van Florian heb ik nu alle paarden op mooi gewicht zonder dat ik verschillende merken hoef te voeren. Daarnaast krijgen mijn paarden nu meer ruwvoer binnen en hoef ik minder krachtvoer te voeren zonder dat kracht en energie verloren gaat. Ze vinden het voer heel lekker en de vacht van alle paarden zien er glanzend uit. Heel blij dat ik Florian ontdekt heb! Ik kan het iedereen aanraden.”

Rina van der Kolk

“Ik voer nu sinds een paar maanden Florian Horsefood en merk enorm veel verschil in het gedrag, de vacht, de conditie en de spiermassa van mijn paarden en ze likken de voerbakken schoner dan ooit. Ik heb thuis 3 fantastische paardjes staan en dat zijn Inita, Charmain PH Z en Angela. Ik rij met Inita op internationaal niveau van de eventing en Charmain en Angela ben ik aan het opleiden voor het hogere werk. Ik wil graag met Florian Horsefood mijn paarden klaar maken voor het EK niveau. Ik ben sinds oktober 2021 opgenomen in het A-kader van de eventing junioren en wil graag strijden voor mijn plekje in Team NL. Ook stellen wij ons thuis op als een Florian verkooppunt en helpen wij graag om jouw paarden net zo gezond, blij en sportief te maken als die van ons!”

Liesje Vrolijk - Stal V Team

“We zijn met Florian in aanraking gekomen omdat wij op zoek waren naar een ruwvoer die voor ons de juiste combinatie heeft van de verschillende voedingsstoffen.  Omdat onze paarden veel in de sport moeten presteren is het belangrijk dat zij goed eten, zich goed voelen en zichtbaar in een goede conditie zijn en blijven. Op stal voeren wij het gemixte ruwvoer vanuit de grote baal en als we op concours gaan dan nemen we de kleine pakken mee. Ze krijgen 2 keer per dag 2 kilo en ze eten het heel graag. We zijn er erg tevreden over!”

Britt & Esmee van de Wouw

“Sinds een jaar voeren wij onze paarden Florian Horsefood. Wij zijn bij Florian Horsefood terecht gekomen omdat wij een paard hebben dat heel slecht in zijn vacht/vel zat afgelopen winter. Nu een jaar later zijn wij volledig overgeschakeld voor al onze paarden op dit voer. De paarden zitten veel mooier in hun vacht, hebben veel meer (bruikbare) energie en zijn veel losser in het lijf.”

Sharonne Jansen

“Ik heb een 7 jarig dressuurpaard. Deze heb ik een jaar geleden gekocht. Aan de magere kant, maar vooral heel veel huidklachten. (Overal op zijn huid kleine bultjes) Ik heb er verschillende dierenartsen bij gehad en we hebben van alles geprobeerd. Alleen niks werkte echt. Toen kwam Bart bij mij thuis en zei dat dit beholpen kon worden met het juiste voer. Ik ben begonnen met Florian te voeren en al snel werden de bultjes minder en begon het paard zich beter te voelen. Nu, 5 maanden verder heb ik een heel ander paard en zonder huidproblemen! Ik geloofde er nooit zo in, maar het juiste voer doet wonderen!”

Vivian Chang

“We started feeding Florian horse food since Feb 2019. The difference is undeniably satisfying. Most of the horses enjoyed the change immediately but for some it took a while to get used to it. We have 8 dressage horses in training, from just saddle broken 3 year olds, 11-13 year old competition horses and a 20 year old retired GP horse.”

Contact

Neem contact op via het formulier
of bekijk onze verkooppunten.