Samenwerking Florian Horsefood en Duval Horseproducts

Vanaf 1 januari is Florian Horsefood dealer geworden van Duval Horse Products. Duval Horse products is producent van kwalitatief hoogwaardige supplementen voor paarden.

Wat betekent dit voor de Florian supplementen en voor jou als klant?

De kracht van Florian Horsefood ligt in de ontwikkeling van zo natuurlijk mogelijk en innovatief paardenvoer. Duval products is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige, natuurlijke supplementen voor paarden. Florian en Duval hebben hierbij dan ook een overlappende visie en omdat we vinden dat je moet doen waar je goed in bent hebben we dan ook reden genoeg om een samenwerking aan te gaan. Duval heeft inmiddels jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de ontwikkeling van paardensupplementen. Alle producten worden in hun eigen fabriek in het Zeeuwse Yerseke ontwikkeld en geproduceerd. We kunnen jou vanuit Florian, als klant nu nog beter voorzien van een passend advies en in samenwerking met Duval zelfs producten op maat aanbieden. Klinkt goed toch?!

Dus waarom zouden wij onze krachten niet bundelen om jou te kunnen voorzien van een compleet assortiment van zowel paardenvoer als de aanvulling van een supplement?

 

Wat betekent dit voor het assortiment Florian supplementen?

De samenwerking met Duval betekent dat de Florian supplementen Muscle Power en Digest Comfort stoppen en worden vervangen door 2 alternatieven van Duval.

  • Florian Muscle Power wordt vervangen door Duval Multipower
  • Florian Digest Comfort wordt vervangen voor Duval Multi Digestiv.

Wat betekent dit voor de werking en kwaliteit van de supplementen?

De kwaliteit van zowel de Muscle Power als de Digest Comfort krijgen een “upgrade”. Duval heeft zeer hoge gehaltes werkzame ingrediënten en werkt alleen met de best verkrijgbare grondstoffen. Dit betekent dat de supplementen ietwat geconcentreerder zijn waardoor de werkzaamheid nog beter is. 

Tot slot zullen de producten nog steeds verkrijgbaar zijn in een smakelijk en handig te voeren brokje.

Wat betekent dit voor de verpakking en prijs?

Florian Muscle Power was verkrijgbaar in een emmer van 2.6 kg voor de prijs van €69,95 dit wordt Duval Multi Power in een emmer van 3 kg voor €79,-.

Florian Digest Comfort was verkrijgbaar in een emmer van 2.9 kg voor de prijs van €69,95 dit wordt Duval Multi Digestive in een emmer van 3 kg voor €75,-

De prijsverschillen zijn naar rato dus minimaal en de verschillen die er zijn zitten in de wat grotere verpakking, de concentraties en kwaliteit van de grondstoffen.

Naast de 3 kg emmers biedt Duval ook handige 6kg emmers aan of voor de grotere verbruikers bulkverpakkingen van 15 tot 20 kg.

Je kan rechtstreeks bestellen via je contactpersoon van Florian of via de website van Florian Horsefood, de aangesloten Boutique’s of via de webshop van Duval met de code Florian.